S-au deschis inscrierile la Maratonul International Brasov 2018 powered by Telekom Sport

In 20 mai 2018, alearga si tu cel mai panoramic maraton de sosea din Romania!

Cea de a 4-a editie a Maratonului International Brasov powered by Telekom Sport, televiziunea de sport a Telekom Romania, se va desfasura in 19-20 mai 2018. Ziua de 19 mai este dedicata cursei copiilor, sesiunii de predare a kiturilor de concurs si Sport Expo, iar in 20 mai se va da startul curselor competitive si a cursei populare de 5,7km.

Evenimentul va fi un un prilej de sarbatoare pentru oras, de promovare a obiectivelor turistice, culturale, gastronomice. Din 2015, Brasovul a intrat pe harta maratoanelor de sosea din Romania, alaturi de BucurestiCluj si Arad, iar din 2017 maratonul este oficial membru full AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor si Curselor de Distanta), cel mai important for international in domeniu.

Participantii vor avea ocazia sa descopere in alergare atat Brasovul cat si imprejurimile acestuia intrucat traseul este unul deosebit de pitoresc si presarat cu obiective istorice si turistice.

Inscrierile la Maratonul International Brasov sunt oficial deschise si se pot face online accesand maratonulbrasov.ro/inscriere.

Oricine poate participa! De la 4 la 90+ ani, alegand una dintre cele 6 curse, pe distante diferite:

  • maraton 42km
  • semimaraton 21km
  • cursa de 10,7km si cursa populara de 5,7km (necompetitiva – necronometrata)
  • team run 4×10.7km
  • curse pentru copii intre 4-14 ani (inscrierile la cursa copiilor se vor deschide cu 1-2 luni inainte de eveniment)

La editia de anul trecut, in cele doua zile de eveniment, au luat startul 2500 de participanti. Viorel Tams si Iulia Gainariu au fost marii castigatori ai Maratonului International Brasov 2017.

Maratonul International Brasov este un eveniment organizat de Asociatia Sapte Scari si Smart Atletic Team, in parteneriat cu Telekom Sport Romania (partenerul principal al evenimentului), Primaria Brasov, Consiliul Judetean Brasov si Federatia Romana de Atletism (parteneri principali).

Urmareste si tu noutatile celei de a 4-a editii a maratonului pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1488684711168769/