Pe tine ce te motiveaza sa alergi?

Pe tine ce te motiveaza sa alergi?

Si Diva in bocanci a lansat o provocare frumoasa tuturor celor care iubesc alergarea. Intrebarea care cerea un raspuns a fost „Ce te-a motivat sa alergi?”. Unii au inceput sa alerge pentru a fugi de probleme, altii datorita starii precare de sanatate sau a greutatii, iar altii pentru ca au fost motivati de colegi sau familie. Avem o multime de raspunsuri care ne-au placut in mod deosebit. Le insiram aici pe toate si asteptam sa ne spuneti si voi, cei de acasa, ce v-a motivat sa alergati 🙂

Anca: Prietenul meu 🙂

Andreea: Initial am inceput sa alerg ca sa fug. De probleme. Apoi am prins gustul si acum alerg de placere, nu mai fug de nimic.

Alin: Starea precara de sanatate. Cand s-a ameliorat am continuat sa alerg. :)

Ovidiu: Am 44 de ani, acum un an fiul meu (19 ani) m-a convins sa merg cu e sa alergam impreuna, alerga de mult timp. Era ceva ce mi se parea ciudat, sa alergi prin frig sau ploaie, seara cit de tirziu dupa o zi torida sau dimineata devreme…Mi-a fost greu la inceput, foarte greu, plecam tare si dupa 2 minute ramineam fara aer. Am inceput apoi sa alergam impreuna, am alergat seara, noaptea, pe ploaie, in ger sau ninsoare (si nu regret nicio clipa – Multumesc, Bogdan!), ziua, si ce este si mai frumos m-am „dat” si pe munti, la Brasov, la Piatra Arsa… Frumos! Si iarasi nu regret nicio clipa din toate astea! Si n-am sa renunt!

Laurentiu: Un coleg de munca, apoi am prins si eu gustul. Depasirea limitelor este telul meu si schimbarea acestora continuu.

Cristian: Pot sa spun ca un factor important au fost kilogramele in plus atunci cand m-am apucat de alergat. Devenisem foarte sedentar si oboseam urcand pe scari 2 etaje. Am luat decizia de a alerga o stafeta de 10km in Bucuresti. De atunci viata mi s-a schimbat complet. Acum a devenit o placere si o rutina aproape zilnica :)

Alina: Am inceput sa alerg din nevoia de miscare (am exclus sala pentru ca vroiam miscare in aer liber) apoi am observat ca nu mai sunt atat de stresata. Acum alerg pentru toate beneficiile acestui sport: miscare, deconectare de probleme dar si „uniunea” cu natura (nimic nu se compara cu o alergare in miros de tei inflorit, iarba proaspat taiata, mirosul de dupa ploaie)

Liviu: Am inceput sa alerg din cauza cainilor de la bloc….:). Dar acum este placerea de a stabili noi limite.

Adriana: Avand ceva ani de voluntariat in spate, mai ales la evenimente sportive, am putut sa observ de-a lungul timpului dedicarea, vointa si bucuria cu care oamenii alearga, asa ca am pornit si eu pe drumul acesta. De ceva timp am facut pasul catre cealalta parte a baricadei si se vede foarte frumos si de aici. Lupt cu bucurie sa-mi depasesc limitele si despre asta este alergarea.

Andrei: Am inceput sa alerg pentru ca simteam nevoia unei schimbari. Acum e un mod de viata, e punctul de echilibru , o bucurie aparte ce nu o poti gasi in altceva.

Silviu: Facand fotbal de performanta am alergat de mic. Dar dupa ce am incheiat-o cu fotbalul am continuat sa alerg, si am inceput sa merg la concursuri. Alergarea e o modalitate sa-mi ating si sa-mi depasesc limitele. Iar momentele acelea cand te lupti cu tine, cand iti zici ca nu mai poti, ca te opresti dar pana la urma treci linia de sosire sunt de nepretuit!

Alex: Am inceput sa alerg pentru a ma relaxa… Pana am fost infectat de virusul numit „competitie”.

Andreea: M-am apucat de alergare din dorinta de a fi mai in forma, de a face mai multa miscare si am continuat sa alerg pentru ca imi place sentimentul pe care il am cand imi depasesc propriile limite :)

Kinga: M-am apucat de alergare din dorința, setea de a-mi provoca limitele, ambitia, perseverenta, sanatatea.

Razvan: Am inceput sa alerg din curiozitate. Prima data la Wings for Life 2014. Am remarcat atmosfera deosebita si am vrut sa incerc si alte competitii sportive. Asa ca am inceput sa le caut si sa particip la ele. Incet-incet colectia de medalii, numere, fotografii si amintiri a crescut, iar dorinta de a strange cat mai multe este tot mai mare. Sunt motivat de familie, prieteni, dar si de cei din jurul meu. Sunt motivat in permanenta de faptul ca sportul, in general, este sanatos. Ma bucur zi de zi de pe urma acestei pasiuni si incerc sa imi conving tot mai multi prieteni sa se apuce de alergat.

facebook
instagram
youtube
Translate »