Interviuri parteneri

Interviu cu Ionela Paunica, Director Executiv Fundatia Telekom Romania si Senior Coordinator Departamentul de CSR si Comunicare Interna Telekom

„Ne-am dorit mult ca acest eveniment sa fie “powered by Telekom”, deoarece cu 3 ani in urma nu exista un astfel de eveniment in Brasov, un oras atat de frumos, cu multa incarcatura istorica, cu un traseu care marcheaza cele mai multe obiective turistice si care avea un potential de crestere foarte mare atat la nivel national, cat si international.

Telekom Romania sustine sportul romanesc de peste 15 ani, dar in anul 2010 a lansat campania pro sport si sanatate “Miscarea face bine” sub umbrela careia a organizat si sustinut numeroase evenimente si programe sportive pentru a atrage cat mai multe persoane sedentare catre miscare si adoptarea unui stil de viata sanatos.”

Interviu cu Adina Farcas, Director Marketing in cadrul Cinema One Brasov

Anul acesta Brasov International Marathon powered by Telekom Romania se bucura si de sprijinul Cinema One Brasov.

„Un maraton aduce importante beneficii orasului in care se desfasoara. Pe langa beneficiile economice, acesta duce la cresterea popularitatii orasului in intreaga lume si contribuie la promovarea unui stil de viata sanatos. Fiind o competitie cunoscuta la nivel international, aceasta plaseaza Brasovul pe harta, ca un oras complet, implicat si smart, atragand sute, chiar mii de turisti din alte tari, doritiori de diversitate si divertisment. Datorita promovarii intense de care a beneficiat acest eveniment sportiv, oameni din intreaga lume, care impartasesc aceeasi pasiune (alergarea), vor avea ocazia de a se cunoaste.”

Interviu cu Sorina Degeratu, Director Cercetare-Dezvoltare Gral Medical

„Personal, ma bucur ca in Romania se organizeaza evenimente de talie internationala. Va felicit pentru organizare!

La nivel general, cred ca incurajeaza si motiveaza practicarea sportului in masa. Ne ofera ocazia, noua, furnizorilor de servicii si echipament sportiv sa intram in contact direct sportivii ( practicantii acestui timp de sport).

Specificul activitatii noastre se potriveste acestui tip de eveniment. Gral Medical asigura servicii specializate de recuperare medicala si medicina sportiva, servicii ce vin in intampinarea nevoilor sportivilor amatori sau profesionisti, atat in ceea ce priveste evaluarea medicala si pregatirea pentru concurs cat si recuperarea post efort sau in caz de accidentare.”

Interviu cu Dana Dumitrescu, reprezentant Urban Invest

Urban Invest sustine un stil de viata sanatos, iar de-a lungul timpului am fost parteneri si organizatori a mai multor evenimente sportive. Maratonul International Brasov este din punctul nostru de vedere unul dintre cele mai importante evenimente organizate in Brasov, un eveniment care merita sustinerea tuturor brasovenilor, implicit a noastra. De 2 ani de zile suntem parteneri ai acestui eveniment si ne dorim sa ajunga la un nivel cat mai inalt, pentru a sustine impreuna un stil de viata sanatos, dar si dezvoltarea unui oras atat de frumos, precum este orasul Brasov.”

Banca Transilvania sustine Brasov International Marathon 2017

Banca Transilvania, banca oamenilor intreprinzatori, se alatura celei de-a treia editii a Maratonului International de la Brasov, eveniment ce va avea loc duminica, 21 mai 2017.

„Sustinem Brasov International Marathon 2017 pentru ca dorim sa promovam un stil de viata activ si sanatos, atat in randul angajatilor BT, dar si in randul comunitatilor din care facem parte. Pentru ca asa credem ca vom fi mai aproape de acestea.”

Interviu cu Oana Paraschiv, Marketing Manager Coresi Shopping Resort Brasov

„Am decis sa sustinem acest proiect pentru ca raspunde catorva provocari pe care ne dorim sa le asumam: reuneste o comunitate de pasionati, care prin activitatea pe care o desfasoara impreuna pret de doua zile animă Brasovul, ii dau o pulsatie noua, proaspata, sanatoasa si mobilizatoare. Ne plac momentele in care simtim că Brasovul vibreaza, alearga, se depaseste pe sine, canta, aplauda si ii sustine pe ai sai.”

facebook
instagram
youtube
Translate »