Cursele populare

Lucrăm alături de comunitatea locală pentru a sprijini adopția cât mai largă a sportului și a stilului sănătos de viață, iar Cursele Populare de 5,7km si 2,5km reprezinta un pas normal în strategia de a aduce atat alergarea cât si un stil de viata sanatos mai aproape de comunitatea din Brasov.

CURSELE POPULARE – 5,7km SI 2,5km sunt NECOMPETITIVE si NECRONOMETRATE, IN SCOP CARITABIL. Taxele de inscrieri sunt destinate in totalitate catre cauza sociala sustinuta de eveniment.CATEGORII PREMIERE

Pentru fiecare inscris la cursele de  5,7k si 2,5k, incepand cu data de 22 aprilie, Maratonul International Brasov directioneaza 1 euro/participant catre cauza sociala sustinuta de eveniment, 

Pentru Brasoveni taxele de participare ale curselor de 5,7k si 2,5 km sunt gratuite! (valabil pentru locuitorii din judetul Brasov, fie ei si cu viza de flotant).

Inscrierile la  cursele populara de 5,7km si 2,5km pot fi facute online pana pe 15 Mai.

Kit de participare

Premii 

La cele doua curse se vor premia primii 3 clasati la open masculin si primii 3 la open feminin.. Castigatorii vor primi cupe, diplome, produse si servicii sportive.  

 
TRASEUL  

Cursa  5,7 km – puteti gasi traseul aici

Cursa  de 2,5 km

facebook
instagram
youtube
Translate »