Restricții de trafic pe durata Maratonului Internațional Brașov

Restricții de trafic pe durata Maratonului Internațional Brașov

Duminică, 26 mai, cea de-a cincea ediție a Maratonului Internațional Brașov aduce un număr record de înscriși în competiție, alături de o serie de restricții temporare de trafic, pe o parte a străzilor Brașovului.

 

Astfel, începând cu 08.00, traficul va fi restricționat complet, pe ambele sensuri, pe Strada Lungă și pe Strada de Mijloc.

Pe Bulevardul Eroilor, Bulevardul 15 Noiembrie, Strada Iuliu Maniu și Strada Nicolae Iorga, o bandă va fi restricționată pe un sens, între orele 09.00 și 12.30. În același interval de timp, o bandă va fi restricționată și pe străzile din jurul Centrului Civic.

Pe Bulevardul București, o bandă va fi restricționată pe sens între 09.00 și 12.30. Se va putea circula înainte, însă nu se va putea traversa prin sensurile giratorii.

În plus, pe drumul de urcare spre Poiana Brașov, între Strada Lungă și Strada Poiana Ruia, traficul va fi restricționat complet, intre orele 9.00 și 15.00

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro  și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

 

facebook
instagram
youtube
Translate »