Masaj de recuperare si premii in servicii de sanatate de la Gral Medical

Gral Medical sustine Brasov International Marathon powered by Telekom Romania, eveniment ce se va desfasura in 20-21 mai. De cativa ani, Gral sprijina evenimentele sportive de masa, iar anul acesta au ales sa fie si alaturi de noi.

Echipa Gral este foarte energica, dedicata si abia asteapta sa va rasfete cu un super masaj de recuperare dupa ce terminati cursa. Se stie ca masajul are multiple efecte directe, benefice, asupra sistemelor circulator periferic si muscular prin echilibrarea, redistribuirea fluxului sangvin periferic, drenarea limfei, ajuta la relaxarea si decontracturarea musculara.

Imediat dupa efort, masajul ajuta la refacerea rezervelor energetice ale muschilor si indeparteaza oboseala, activeaza sistemul circulator si nervos la nivel muscular, obtinand un debit vascular marit, o oxigenare mai buna a muschiului, un numar mai mare de substante nutritive catre muschi si o relaxare mai buna a acestuia.

Masajul are efecte indirecte asupra sistemului cardio-vascular, neuro-psihic, endocrino-metabolic, ajutand la relaxare si revenire rapida, mentinand astfel sanatatea sportivului.

De asemenea, pe langa masaj, Gral Medical va oferi si premii in servicii de sanatate celor care vor ocupa locuri fruntase in cadrul evenimentului:

  • consult medicina sportiva, in valoare de 130 lei
  • evaluare medico-sportiva, in valoare de 525 lei
  • pachet recuperare medicala in valoare de 660 lei

Mai multe despre beneficiile evaluarii medico-sportive: