Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport, promovat in cadrul Frankfurt Marathon Sport Expo

La sfarsitul lunii octombrie, o parte din membrii echipei de organizare a Maratonului International Brasov powered by Telekom Sport s-au deplasat la Frankfurt, in Germania, unde au prezentat evenimentul din inima Transilvaniei catre participantii straini.

O data cu aceasta deplasare, a inceput si turneul international de promovare a evenimentului si, implicit a Brasovului. Turneul este sustinut si prin Programul de internationalizare a operatorilor economici romani, cu sprijinul Guvernului Romaniei.

In cadrul Sport Expo Frankfurt Marathon, la standul Brasov International Marathon powered by Telekom Sport, televiziunea de sport a Telekom Romania, participantii si spectatorii s-au bucurat de o experienta 360°:

  • s-au intalnit cu Dracula;
  • au alergat pe banda, urmarind filmulete cu cele mai atractive portiuni de pe traseul maratonului;
  • au intrat in contact cu vibe-ul orasului Brasov, in format VR/360°, cu ajutorul ochelarilor VR;
  • au degustat bauturi traditionale romanesti;
  • si-au facut fotografii la cabina foto;
  • au urmarit pe LCD spotul international de promovare – Explore! Eat&drink! Relax&Have fun! Run!.

Urmatoarea oprire: expozitia internationala din cadrul Lago Maggiore Marathon din Italia, in 3-5 noiembrie 2017.

Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport se va desfasura in 19-20 mai si asteapta la start participanti din toate colturile lumii. Pana la acest moment s-au inscris deja sportivi din Moldova, Norvegia, Irlanda, Suedia, Elvetia, Ungaria si Germania.

Va reamintim ca inscrierile la cea de a patra editie a evenimentului sunt oficial deschise si se pot face online accesand maratonulbrasov.ro/inscriere.

La Maratonul International Brasov poate participa oricine. Alergatorii cu varste cuprinse intre 4 si 90+ ani pot alege una dintre cele 6 curse, pe distante diferite: maraton 42km, semimaraton 21km, cursa de 10,7km si cursa populara de 5,7km (necompetitiva – necronometrata, in scop caritabil 100%), team run 4×10.7km, curse pentru copii intre 4-14 ani (inscrierile la cursa copiilor se vor deschide cu 1-2 luni inainte de eveniment).