Info eveniment

Cel mai panoramic maraton de sosea din Romania – Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport – editia a IV-a, se va desfasura in data de 20 mai 2018. 

Din 2015, Brasovul a intrat pe harta maratoanelor de sosea din Romania, alaturi de BucurestiCluj si Arad, iar din 2017 evenimentul de alergare din Brasov este oficial membru full AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor si Curselor de Distanta), cel mai important for international in domeniu.

Maratonul International Brasov este un eveniment sportiv de masa, un prilej de sarbatoare pentru oras, de promovare a obiectivelor turistice, culturale, gastronomice.

Oricine poate participa! De la 4 la 90+ ani, alegand una dintre cele 6 curse, pe distante diferite: maraton 42km, semimaraton 21km, cursa de 10,7km si cursa populara de 5,7km (necompetitiva si necronometrata, in scop caritabil), team run 4×10.7km si curse pentru copii intre 4-14 ani.

Zona de start si de finish este Piata Sfatului, chiar intre Biserica Neagra si Casa Sfatului. Vei avea ocazia sa descoperi in alergare atat Brasovul cat si imprejurimile acestuia intrucat traseul este unul deosebit de pitoresc si presarat cu obiective istorice si turistice.