Interviu cu Oana Paraschiv, Coresi Shopping Resort Brasov

In 20-21 mai 2017 va avea loc cea de-a treia editie Brasov International Marathon powered by Telekom Romania. De ce ati ales sa va implicati ca partener in acest eveniment?

Am decis sa sustinem acest proiect pentru ca raspunde catorva provocari pe care ne dorim sa le asumam: reuneste o comunitate de pasionati, care prin activitatea pe care o desfasoara impreuna pret de doua zile animă Brasovul, ii dau o pulsatie noua, proaspata, sanatoasa si mobilizatoare. Ne plac momentele in care simtim că Brasovul vibreaza, alearga, se depaseste pe sine, canta, aplauda si ii sustine pe ai sai. Suntem convinsi ca fiecare moment ca acesta ii face pe brasoveni sa se intoarca bucurosi acasa, simtind ca fericirea orasului depinde si de ei. De aici putem incepe sa construim.

Ati mai sustinut de-a lungul timpului si alte evenimente sportive?

Da, pentru ca sportul este prin excelenta un vector de mobilizare pentru o comunitate, iar Brasovul are mare nevoie sa se regaseasca prin si pentru sportivii sai, amatori sau profesionisti. Dincolo de aspectele evidente legate de importanta activitatii fizice in dezvoltarea armonioasa a indivizilor, sportul si competitiile de anvergura au meritul de a trezi in noi acel sentiment de „impreuna”, de dorinta de a castiga, de mobilizare pentru un scop comun.

Aveti angajati activi si pasionati de miscare in cadrul companiei? Programe/proiecte prin care stimulati angajatii/partenerii sa faca sport? 

La Immochan, suntem constienti ca nivelul nostru de dezvoltare fizica, psihica si intelectuala este direct proportional cu ideile bune, bucuria la birou si rezultatele echipei noastre. Asadar, profitam de orice moment pe care ni-l permitem ca sa stimulam aceste aspecte, participam impreuna la competitii sportive si suntem acolo sa ii aplaudam pe ai nostri atunci cand joaca un meci sau alearga un maraton.

Ce beneficii credeti ca aduce pentru comunitatea locala, dar si la nivel general, organizarea unui eveniment de talie internationala cum este Brasov International Marathon?

Beneficiile de imagine pe care un astfel de eveniment le aduce orasului sunt cuantificabile atat in audienta, trafic si vizibilitate, cat si in oportunitati de deschidere viitoare pentru Brasov. Cu o dinamica permanenta si evenimente de anvergura, promovate acolo si cand trebuie, cu participanti numerosi si motivati, Brasovul creste si atrage tot mai mult. Atrage atentia, atrage alte evenimente, atrage investitori, demonstreaza ca traieste. Un oras se dezvolta prin toate ramurile sale, toate interconectate. Prin urmare, sa organizam, sa participam, sa iesim din casa si sa alergam! Impreuna sigur ajungem mai departe!

Si la final, un mesaj de incurajare pentru participantii la competitie 🙂

Linia de finish nu este un obiectiv in sine – scopul este sa fiti fericiti alergand si sa va bucurati impreuna cu cei care alearga langa voi. Ascultati mesajele celor de pe margine, lasati-i sa va incurajeze, dati inapoi energie si nu va uitati la ceas. Ii felicitam anticipat pe cei care vor obtine cei mai buni timpi, dar, in mod cert, cu totii vom fi castigat ceva in acest week-end. Succes!