Interviu cu Dana Dumitrescu, reprezentant Urban Invest

Urban Invest, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Brasov, a fost prezent in mod activ inca de la prima editie a Maratonului International Brasov powered by Telekom Romania, iar anul acesta este din nou alaturi de noi.

De-a lungul timpului Urban Invest a sustinut numeroase evenimente sportive, promovand un stil de viata sanatos si activ. Dana Dumitrescu, reprezentantul companiei, ne ofera mai multe detalii in cele ce urmeaza.

In 20-21 mai 2017 va avea loc cea de-a treia editie Brasov International Marathon powered by Telekom Romania. De ce ati ales sa va implicati ca partener in acest eveniment?

 De 10 ani construim bucuria de a trai frumos in Brasov prin proiectele rezidentiale pe care le realizam, fapt ce ne-a determinat sa fim activi si pe plan social. Urban Invest sustine un stil de viata sanatos, iar de-a lungul timpului am fost parteneri si organizatori a mai multor evenimente sportive. Maratonul International Brasov este din punctul nostru de vedere unul dintre cele mai importante evenimente organizate in Brasov, un eveniment care merita sustinerea tuturor brasovenilor, implicit a noastra. De 2 ani de zile suntem parteneri ai acestui eveniment si ne dorim sa ajunga la un nivel cat mai inalt, pentru a sustine impreuna un stil de viata sanatos, dar si dezvoltarea unui oras atat de frumos, precum este orasul Brasov. Anul acesta ne-am concentrat atentia in principal asupra cursei de 10km, asta datorita cifrei care pentru noi are o mare importanta in acest an. Sunt 10 ani de cand s-a infiintat firma noastra, iar pe parcursul celor 10 ani am avut bucuria si satisfactia de a realiza apartamente care au devenit „acasa” pentru foarte multe familii.

Ati mai sustinut de-a lungul timpului si alte evenimente sportive?

Sunt 5 ani de zile de cand sustinem numeroase evenimente sportive in Brasov, iar din anul 2016 suntem organizatorii propriului eveniment sportiv dedicat in totalitate copiilor. Junior Sport Fest, un proiect marca Urban Invest,  este un eveniment pe care l-am creat cu dorinta de a incuraja copiii sa iasa din fata calculatoarelor pentru a face sport si miscare in aer liber. Prima editie a avut loc in anul 2016, iar evenimentul s-a bucurat de un real succes. Anul acesta vom organiza cea de-a doua editie si ne dorim sa devina un eveniment important al orasului in care locuim, fiind sustinuti in acest sens atat de catre Primaria Municipiului Brasov,  cluburile sportive brasovene, dar si de catre sportivi de renume ai Brasovului.

Aveti angajati activi si pasionati de miscare in cadrul companiei? Programe/proiecte prin care stimulati angajatii/partenerii sa faca sport? 

Suntem o echipa tanara, pasionata de numeroase sporturi. Frecvent organizam in cadrul companiei iesiri cu tematici sportive. In paralel, am creat pentru clientii nostri actuali si viitori, un program de fidelizare in baza caruia beneficiaza de abonamente si servicii la preturi speciale la salile de fitness din Brasov. In acest mod, sustinem sportul si ingrijirea corporala ca parte a unui stil de viata frumoasa.

Ce beneficii credeti ca aduce pentru comunitatea locala, dar si la nivel general, organizarea unui eveniment de talie internationala cum este Brasov International Marathon?

Brasovul s-a dezvoltat foarte frumos in ultimii ani din foarte multe puncte de vedere. La ora actuala, Brasovul este un oras care se bucura de promovare pe plan international, atat din punct de vedere turistic, cat si economic, insa intotdeauna este loc si de mai bine. Un eveniment precum Brasov International Marathon contribuie semnificativ la dezvoltarea orasului nostru, creand legaturi atat pe plan local, dar si pe plan international. Este foarte important sa constientizam cu totii ca un astfel de eveniment are nevoie de sustinerea noastra, a tuturor,  pentru a-si putea indeplini obiectivele. Brasov International Marathon uneste comunitatea brasoveana prin promovarea unui stil de viata sanatos bazat pe sport.

Si la final, un mesaj de incurajare pentru participantii la competitie 🙂

Le multumim tuturor celor care s-au inscris la cea de-a 3 -a editie a Brasov International Marathon si le dorim succes in competitie. Ii incurajam si pe cei care nu s-au inscris sa vina totusi si sa isi sustina apropiatii, dar si evenimentul in sine, pentru ca este un eveniment creat pentru brasoveni si care are si o cauza caritabila, o parte din banii colectati din taxele de participare fiind donati catre HOSPICE Casa Sperantei care, de 25 de ani, acorda sprijin gratuit copiilor si adultilor cu boli incurabile, din Romania.