Interviu cu Adina Farcas, Cinema One Brasov

Anul acesta Brasov International Marathon powered by Telekom Romania se bucura si de sprijinul Cinema One Brasov. Adina Farcas, Marketing Manager, ne raspunde de ce au ales sa sustina evenimentul din 20-21 mai.

In 20 – 21 mai 2017 va avea loc cea de-a treia editie Brasov International Marathon powered by Telekom Romania. De ce ati ales sa va implicati ca partener in acest eveniment?

Cinema One nu este la primul proiect de sprijinire a comunitatii si incurajare a performatei. Stim ca evolutia mediului de afaceri este strans legata de dezvoltarea comunitatii, sanatatii si a modului de a petrece timpul liber, motiv pentru care am sustinut diferite proiecte ori de cate ori am avut ocazia, iar resposabilitatea corporativa sociala a devenit parte integranta a companiei noastre.

Pentru noi, Brasov International Marathon reprezinta o noua intalnire cu publicul brasovean si nu numai.

Ati mai sustinut de-a lungul timpului si alte evenimente sportive?

Inca de la deschiderea cinematografului, am reusit sa fim aproape de mai multe institutii si asociatii, sustinand proiecte in diverse domenii si bucurandu-ne pentru fiecare proiect implementat cu succes. Referitor la evenimentele sportive, chiar in acest an participam cu o masina la Trofeul Serus, sustinandu-l activ pe Istvan Soos. De asemenea, sustinem echipa de Hockey U9 la Turneul International din Franta, iar lista nu se opreste aici.

Pe langa evenimentele sportive, Cinema One sustine atat educatia, cat si cultura si evenimenele artistice, si totodata actiunile cu caracter social.

Aveti angajati activi si pasionati de miscare in cadrul companiei? Programe/proiecte prin care stimulati angajatii/partenerii sa faca sport?

Compania incurajeaza miscarea prin proiecte interne care au atat scopul de a incuraja latura sportiva cat si ca metoda de relaxare. De asemenea, avem incheiate cateva parteneriate cu sali de sport si spa-uri din Brasov, la care angajatii Cinema One beneficiaza fie de gratuitati, fie de discounturi.

Ce beneficii credeti ca aduce pentru comunitatea locala, dar si la nivel general, organizarea unui eveniment de talie internationala cum este Brasov International Marathon?

Un maraton aduce importante beneficii orasului in care se desfasoara. Pe langa beneficiile economice, acesta duce la cresterea popularitatii orasului in intreaga lume si contribuie la promovarea unui stil de viata sanatos. Fiind o competitie cunoscuta la nivel international, aceasta plaseaza Brasovul pe harta, ca un oras complet, implicat si smart, atragand sute, chiar mii de turisti din alte tari, doritiori de diversitate si divertisment. Datorita promovarii intense de care a beneficiat acest eveniment sportiv, oameni din intreaga lume, care impartasesc aceeasi pasiune (alergarea), vor avea ocazia de a se cunoaste.

Si la final, un mesaj de incurajare pentru participantii la competitie 🙂

Mult succes participantilor, Cinema One va invita sa petreceti timpul liber intr-un mod cat mai eficient si mai placut, si nu uitati sa zambiti. Daca zambesti, traiesti mai mult!