Banca Transilvania sustine Brasov International Marathon 2017

Cu zamBT luam startul la Brasov International Marathon 2017!

Banca Transilvania, banca oamenilor intreprinzatori, se alatura celei de-a treia editii a Maratonului International de la Brasov, eveniment ce va avea loc duminica, 21 mai 2017.

Banca Transilvania a organizat multiple competitii sportive de-a lungul timpului: crosuri (Crosul BT ajuns deja la editia a 17-a), BT Golf Cup (organizat timp de 9 ani), BT Tennis Cup. In plus, BT este suporterul numarul 1 al baschetului romanesc, prin parteneriatul cu Federatia Romana de Baschet, inceput in 2016 si recent s-a implicat si in sustinerea Campionatelor Europene de Gimnastica Artistica Masculin si Feminin.

De ce ati ales sa sustineti Brasov International Marathon 2017?

Sustinem Brasov International Marathon 2017 pentru ca dorim sa promovam un stil de viata activ si sanatos, atat in randul angajatilor BT, dar si in randul comunitatilor din care facem parte. Pentru ca asa credem ca vom fi mai aproape de acestea.

Aveti angajati activi si pasionati de miscare in cadrul bancii?

Da, multi dintre colegii nostri sunt sportivi: alearga la maratoane, joaca fotbal, tennis, ciclism. Chiar si la Brasov International Marathon participa colegii nostri din Brasov.

Programe/proiecte prin care stimulati angajatii/partenerii sa faca sport?

Crosul BT cel mai longegiv eveniment sportiv marca BT, cu 17 editii organizate pana in prezent este unul dintre proiectele in care angajatii nostril sunt incurajati sa faca sport. De asemenea, angajatii BT beneficiaza de abonament la 7Card, la preturi preferentiale. Programul le ofera acces la mai multe sali de sport din tara.

Mesaj de incurajare pentru participantii la competitie 😊 …cu zamBT, desigur!

Important nu este sa castigi ci este important este sa ajungi la finish! Succes tuturor participantilor! 🙂

Despre BT:

Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania. Banca se claseaza pe pozitia a 2-a in topul bancilor din Romania, in functie de active.

Misiunea Bancii Transilvania este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse si servicii inovatoare, oferite cu profesionalism.

Istoria BT a inceput in Cluj-Napoca, in 1994, la initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, intr-o prima etapa in Cluj si, ulterior, la nivel regional si national. Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail.