Episodul #13 din seria Discover the World through its Marathons dedicat Brasov International Marathon 2017 powered by Telekom este gata

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor,

Va prezentam episodul cu numarul #13 din seria Discover the World through its Marathons dedicat Brasov International Marathon 2017 powered by Telekom Romania.

Energicul Radu Restivan, ambasadorul evenimentului si initiatorul grupului de alergare 321sport, a participat la proba de maraton si a surprins cele mai frumoase momente din cursa, dar si cele mai importante obiective de pe traseu. Cultura si istoria se impletesc intr-un documentar de alergare superb!

Brasov International Marathon este un maraton de sosea ce parcurge strazile vechi, din timpuri medievale, ale Brasovului, numit in acele vremuri Corona. Trece putin si prin zona muncitoreasca a Brasovului, unde inca se mai construiesc timid camioane si autobuze, urca pana in statiunea balneoclimaterica Poiana Brasov si revine in centrul istoric (Piata Sfatului.), pe sub Tampa, pe str Sforii, pe langa Biserica Neagra.

Cum a fost cel mai panoramic maraton de sosea din Romania vedeti in clipul de mai jos 😉

Comments

  1. carmen spune:

    Absolut superb traseul, peisajul, atmosfera. Totul a fost fantastic!