A doua oprire in turneul international de promovare: Lago Maggiore Marathon Sport expo

Dupa experientele deosebite traite si impartasite la Mainova Frankfurt Marathon, am luat drumul Italiei si am poposit weekendul trecut la maratonul cu cel mai panoramic traseu din Italia – Lago Maggiore Marathon. Este un eveniment care ne inspira mult, foarte bine organizat, sub coordonarea lui Paolo Ottone.

Participarea echipei noastre la expozitiile internationale face parte dintr-un plan amplu, integrat, prin care dorim sa construim la Brasov un eveniment cat mai bun si sa atragem cat mai multi participanti straini. Nu promovam „un maraton intr-un oarecare colt de lume”, ci maratonul care te aduce in inima Transilvaniei, care iti imprima spiritul cultural, istoric, gastronomic, civic, distractiv al Romaniei. De aceea, ne-am concentrat atentia in jurul conceptului Explore! Eat & drink! Relax & have fun! Run!

Standul nostru a fost din nou la inaltime. Si nu o spunem noi, ca sa ne laudam 🙂 , ci au demonstrat-o cele peste 1000 de persoane care ne-au trecut pragul in Italia, la Lago Maggiore. Cu cateva sute de oameni am stat de vorba, au fost curiosi sa afle mai multe detalii despre Romania si Brasov, le-am oferit pliante si flyere. Vedeta standului a fost, fara doar si poate, Dracula. Abia a dovedit sa faca fotografii cu toti doritorii.La cabina foto au fost importalizate momente pline de haz si culoare. Spiritul latin, ajutat de propsurile amuzante, a generat super amintiri. Asa-i cand cel mai panoramic maraton de sosea din Romania se intalneste cu maratonul care detine cel mai panoramic traseu din Italia 🙂

Le multumim colegilor din expo, de la celalalte standuri, pentru faptul ca „au rezistat eroic”… descrierii facute de Radu Restivan la savuroasele bucate romanesti („the romanian traditional mamaliiiga and the homemade cheese”). Spotul a rulat non-stop pe TV-ul de la standul nostru, deci suntem siguri ca nu vor uita prea curand cuvantul MURATURI 😀

La stand au putut degusta cateva bauturi traditionale (afinata, caisata, visinata si tuica au fost la mare cautare). Pentru mamaliga, branza si muraturi vor trebui sa vina in Romania, sa se convinga.

Si pentru ca experienta sa fie una completa, nu i-am lasat pe oameni sa deguste pe stomacul gol. I-am pus mai intai sa alerge pe o super banda Technogym, uitandu-se in acelasi timp la video proiectii cu traseul maratonului sau cu Brasovul in general si i-am conectat cu atmosfera orasului prin intermediul ochelarilor VR, unde am rulat in 3D cateva cadre din galeria VR.

Cireasa de pe tort la acest expo a fost surpriza super tombolei, la care participantii s-au putut inscrie direct la fata locului sau online. Saptamana aceasta urmeaza sa anuntam si castigatorii celor 5 invitatii la maraton, 5 invitatii la semimaraton, un rucsac TYR si un ceas sport Polar V800.

Daca vreti sa vedeti mai pe larg cum a fost la Lago Maggiore Marathon, dati cu click-ul la albumul de pe facebook.

Le multumim colegilor, colaboratorilor si partenerilor nostri care au facut parte din delegatia oficiala a acestui turneu international de promovare si care l-au facut, implicit, posibil – reprezentantii smartatletic, Telekom Romania, Telekom Sport Romania. De asemenea, participarea la expozitiile internationale este sustinuta si prin Programul de internationalizare a operatorilor economici romani, cu sprijinul Guvernului Romaniei.

Cam atat pentru anul acesta. Incarcam bateriile si continuam in 2018.