Cursa copiilor

SAMBATA, 19 MAI 2018

Cursa copiilor (500m & 1km) – 500 locuri

Data eveniment: 19 MAI 2018

Anul acesta ne vedem sambata, 19 mai in Piata Sfatului, la ceas de seara, in intervalul orar 17:00 – 20.30.

Zona de start si finish ramane centrul orasului, Piata Sfatului, intre Biserica Neagra si Casa Sfatului.

La cursa copiilor pot participa copii intre 4 si 14 ani care vor alerga pe distante intre 500m si 1km in functie de categoria de varsta in care se incadreaza.

Nu exista taxa de participare. Inscrierile online se fac pana la data de 15 mai 2018 si, in limita locurilor disponibile, la fata locului.

Hai si tu la Brasov International Marathon - cursa copiilor!

Reguli inscriere si participare

Toate cursele de copii vor avea loc in ziua de sambata, 19 mai. Programul curselor va fi anuntat in sectiunea Program.

Cursele se vor desfasura pe urmatoarele categorii de varsta si distante, avand starturi separate:

  • copii 4-5 ani (fete; baieti) – 500m
  • copii 6-8 ani (fete; baieti) – 500m
  • copii 9-11 ani (fete; baieti) – 1km
  • copii 12-14 ani (fete; baieti) – 1km

Participantii, copii intre 4-14 ani, la cursele copiilor vor fi insotiti la inscriere si ridicarea numarului de concurs de un parinte care va completa si semna declaratia de inscriere prin care isi va da acordul pe proprie raspundere ca este apt copilul din punct de vedere medical pentru participarea la competitie, in prezenta unui reprezentant al organizatorului si a unui martor.

Inscrierea si validarea copiilor se poate face si de catre profesorul de sport sau un reprezentant al scolii pe baza unui tabel completat cu datele copiilor si semnat de conducerea scolii prin care isi da acordul cu privire la participarea copiilor la cros.

Copiii vor alerga singuri, fara sa fie insotiti de parinti.

Pentru cursa copiilor clasamentelele se fac in ordinea sosirii. Se vor intocmi clasamente separate pentru fiecare categorie de varsta si sex.

Vor fi premiate locurile 1, 2 si 3 de la fiecare cursa si categorie. Festivitatea de premiere va avea loc in zona de desfasurare a evenimentului, la start /sosire. Ora exacta pentru fiecare categori va fi anuntat in sectiunea Program in perioada urmatoare.