Cauza caritabila

Si la aceasta editie, prin intermediul Fundatiei Telekom Romania, toate taxele stranse la cursa de 5 km, dar si 15% din valoarea taxei la probele competitive (maraton, stafeta, semimaraton si 10 km), vor fi donate cauzei caritabile a evenimentului – HOSPICE Casa Sperantei.

Din anul 2008, Fundatia Telekom Romania  sprijina diverse cazuri individuale de copii si adulti cu boli grave, desfasoara campanii pentru protectia copilului, educationale, de mediu si intervine in ajutorarea victimelor afectate de calamitatile naturale.

Logo fundatie_15.07 separate-01

Despre HOSPICE Casa Sperantei

De 25 de ani, HOSPICE Casa Sperantei acorda sprijin gratuit copiilor si adultilor cu boli incurabile, din Romania. Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, unde exista doua centre ale fundatiei. De-a  lungul timpului, HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

Copiii care se afla in grija fundatiei sunt micuti cu diferite afectiuni grave, nu doar de natura oncologica, cu prognostic limitat de viata. Pentru acesti copii, HOSPICE este o a doua casa, este locul in care ei isi recastiga copilaria si in care totul devine posibil. Centrul de zi pentru copii de la sediul HOSPICE din Brasov este gandit ca un loc de joaca, terapie si recuperare. Aici, mai multi oameni inimosi sunt alaturi de ei la fiecare pas si le daruiesc tot ce au mai bun. Inconjurati cu dragoste si empatie, copiii care vin la HOSPICE leaga prietenii si uita de boala.Pentru ca ne dorim ca ei sa nu uite nicicand ca sunt copii care au dreptul la fericire, iti propunem sa ni te alaturi la Maratonul International Brasov, sustinand prin participarea ta activitatea de la Centrul de Zi Pediatrie al HOSPICE Brasov. Fondurile adunate in cadrul evenimentului vor darui clipe senine pentru micutii a caror copilarie a fost intunecata de o boala incurabila. Inscrie-te ca fundraiser si ajuta-ne sa oferim 100 de zile de terapie in centrul de zi al Fundatiei pentru 30 de copii aflati in ingrijirea HOSPICE!

FII FUNDRAISER PE GALANTOM

Ce este un fundraiser Galantom?

Un fundraiser Galantom este o persoana careia ii pasa de problemele comunitatii in care traieste si nu asteapta ca rezolvarea acestora sa vina de la stat, guvern sau de altundeva. El alege sa se implice si sa contribuie la schimbarea in bine pe care si-o doreste în comunitate prin fundrising voluntar.

Ce trebuie sa fac mai exact?

Pe scurt, vei avea o pagina de fundraising pe platforma Galantom.ro unde susții voluntar o organizatie nonprofit si sa iti activezi prietenii, colegii, cunoscutii, pe cei din mediul tau social sa contribuie alaturi de tine, prin donatii online (direct pe pagina ta) la realizarea proiectelor in care tu crezi. Partea frumoasa este ca ei pot sa iti transmita si un mesaj de incurajare.

Ce pasi trebuie sa urmez sa devin fundraiser Galantom?

1. Folosesti  participarea la Brasov International Marathon pentru a promova proiectul Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei. Poti opta pentru a sustine fundatia in formularul de inscriere sau, ulterior, printr-un e-mail catre organizatorii evenimentului.

2. Organizatia sustinuta te contacteaza si iti creaza o pagina personala de fundraising pe Galantom legata de Brasov International Marathon.

3. Promovezi pagina de fundraising online si offline in reteaua ta sociala si ii convingi pe cat mai multi din jurul tau sa sustina alaturi de tine prin donatii online cu cardul proiectul organizatiei.

Este un alt fel de crowdfunding in care cel care implementeaza campania esti tu, scopul este sa sustii dezvoltarea unor proiecte care aduc schimbare in comunitate, iar investitorii in schimbare sunt oamenii din jurul tau.

Partea frumoasa este ca, pe termen lung, investitorii (donatorii) sunt, direct sau indirect, si beneficiarii schimbarilor care se intampla ca urmare a implicarii lor.