Antrenament oficial

Pentru editia 2019 vom organiza cel putin 1 antrenament oficial Maratonul International Brasov 2019 –  pentru acomodarea cu suprafața de alergare, cel mai important aspect.
Alergările de grup sunt anunțate pe pagina noastră de Facebook. Punem la dispotie doua trasee de alergare – un traseu de cros, de aproximativ 5 kilometri,  si unul dedicat alergatorilor mai experimentati, de 10,5km.
Data si locul de intalnire  sunt: duminica 21 aprilie, orele 10.30, intalnire in Piata Sfatului, Brasov (langa fantana),  alergarea o vom finaliza in parcarea Livada Postei, unde va sfatuim sa va lasati initial masinile ( in cazul in care veniti cu acestea).
TRASEE
TRASEUL DE 5KM IL PUTETI VEDEA: —>  AICI
TRASEUL DE 10,5KM IL PUTETI VEDEA : ––>AICI
BENEFICII PARTICIPARE
Fiecare participant va primi un premiu din partea partenerului de revitalizare al Maratonului – Gold Nutrition Romania.
Vom organiza si o tombola cu premii din partea Gold Nutrition Romania si un premiu din partea partenerului SKECHERS  – o pereche de incaltari.
Trebuie sa luati in calcul ca vom avea si un punct de revitalizare, 2 lideri de grup care sunt familiarizati cu alergarea si traseele. Voi trebuie doar sa fiti pregatiti cu echipament adecvat alergarii pe sosea si potrivit vremii de afara.
La antrenament pot participa minori peste 10 ani la traseul scurt de 5,7 km si cei peste 14 ani pe distanta de 12km doar insostiti de un parinte sau tutore.
Te invitam sa te inscrii la antrenamt prin FORMULARUL DE INSCRIERE pe care il poti ACCESA —> AICI<—.
Daca alegi sa participi la antrenamentele marca Maratonul International Brasov, trebuie sa iei in calcul urmatorul regulament:

Regulament antrenamente

Acest regulament se aplică în cadrul antrenamentelor oficiale Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport, organizate de ACS Smart Atletic Team si Asociatia Sapte Scari, a căror dată și oră vor fi anunțate în curând.

Dacă considerați că nu puteți respecta prezentul regulament, este interzis să participați la aceste antrenamente. Participarea se face pe propria răspundere a fiecărui participant, iar organizatorii nu își asumă niciun fel de responsabilitate în cazul vreunui incident.

  1. Antrenamentele oficiale ale competiției au startul in Piata Sfatului din Brasov și se desfășoară pe un traseul de aproximativ 5 km. Alergarea presupune mai multe elemente care trebuie luate în considerare astfel încât să fie evitate evenimentele neplăcute. Antrenamentele nu sunt asistate din punct de vedere al siguranței. Așadar, trebuie prudență. Traseul este unul virajat atat pe sosea cat si pe teren neasfaltat, traseu care presupune evitarea masinilor, denivelărilor, crengilor, cioturilor și, în general, a elementelor specifice unui teren accidentat. Organizatorul nu își asumă nicio responsabilitate în cazul unei accidentări. În cazul oricărui incident, sunați la serviciile publice de urgență 112. Este obligatoriu să aveți un telefon mobil cu bateria încărcată în timpul antrenamentului. In cazul antrenamentele de seară, organizate după ora 18.30, este obligatoriu să aveți o frontală/lanternă funcțională.
  2. Antrenamentul se va desfășura în grup, grupul are destinat un conducător desemnat de organizator, cu ritm diferit, ritm care va fi anunțat la fața locului. Ritmul cel mai redus de alergare este aproximativ de 7 minute/kilometru. Asigurați-vă că puteți alerga cu acest ritm.
  3. Pot participa MINORI la antrenament tinand cont ca la traseul de 5,7 km este indicat ca varsta minima sa fie de 10 ani si la traseul de 12 km varsta minina este de 14 ani. Acestia trebuie sa fie insoti fie de un parinte , fie de un tutore. Parintele sau tutorele sunt responsabili in totalitate de minor.
  4. Traseul este nemarcat. Alergătorii trebuie să însoțească conducatorul de grup pe toată perioada antrenamentului pentru a nu se rătăci și pentru a avea parte de o experiență plăcută și organizată. Alergătorii care nu pot ține ritmul conducătorului de grup din care fac parte, trebuie să ia in considerare faptul ca urmeaza sa se desparta de grup , urmand un ritm de alergare pe care sa-l poate mentine. Este interzis să urmăriți o altă persoană decât conducătorul de grup întrucât urmărirea unei alte persoane în timpul alergării vă poate induce în eroare și vă puteți rătăci.
  5. Organizatorii pot să folosească și să reproducă orice material conținând imagini cu participanții în alergare sau nu.

*Regulamentul este întocmit și este făcut public conform legislației românești, fiind disponibil pe site-ul www.maratonulbrasov.ro . Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial.

facebook
instagram
youtube
Translate »